Diensten

Sort it out biedt hulp als opruimcoach en organizer voor particulieren en de zakelijke markt. Ik help je met het opruimen of organiseren van je huis of werkplek.

Sort it out helpt je bij:

ZakelijkParticulieren

• Zzp’ers startpakket
Opruimen Sort it Out Opruimcoach Frederike Galle-Dunk diensten zakelijk particulier

Als zzp’er heb je hart voor je product of dienst en wil je zo min mogelijk bezig zijn met zaken als administratie, archiveren en opruimen. Sort it out helpt je een frisse start te maken waardoor je je kunt richten op je hoofdwerkzaamheden. Ik help je graag met het aanbrengen van een systeem in je administratie, het opruimen van kasten en bureaulades, het (her-)inrichten van je computer of het opzetten van een archief. Na afloop kun je je administratie gemakkelijk zelf bijhouden.

• Business support

Wanneer je op zoek bent naar een flexibele oplossing voor je administratie of secretariële werkzaamheden heeft Sort it out de perfecte oplossing. Ik bied brede professionele ondersteuning op het gebied van administratie, secretariaat en organisatie. Dit kan op locatie of vanuit mijn eigen kantoor. Neem voor meer informatie of een gesprek contact met mij op.

• Opruimen / herinrichten van je woning

Je huis lijkt te klein omdat je een werkkamer erbij wilt of omdat er misschien een baby op komst is. Of je hebt een rommelkamer die steeds voller raakt met …. rommel. Met mijn advies en hulp kunnen we opruimen en herinrichten en komt er ruimte vrij. Dit kunnen we doen in specifieke ruimtes of het hele huis. Ook voor een paar uurtjes kun je mij inhuren en een enorme ruimteslag maken in je huis.

• Persoonlijke administratie
Je administratie is onoverzichtelijk en rommelig. Je krijgt er geen structuur in waardoor je veel langer bezig bent met zoeken dan nodig is. Ik help je met de aanleg van een overzichtelijke administratie. Hiermee vind je documenten gemakkelijk weer terugvindt en handel je administratieve taken sneller af.

• Verhuizen

Ik help je bij het uitzoeken van bezittingen waardoor geen overbodige spullen worden verhuisd. Dit kan je eigen huis zijn of dat van bijvoorbeeld  je ouder(s) als die kleiner gaan wonen. Ook met het in- en uitpakken van spullen en het herinrichten van je woning ondersteun ik graag waardoor je verhuizing vlot verloopt.