Diensten

Sort it out biedt hulp als opruimcoach en organizer voor particulieren en de zakelijke markt. Ik help je met het opruimen of organiseren van je huis of werkplek.

Sort it out helpt je bij:

Zzp’ers startpakket opruimcoach amersfoort opruimen frederike galle-dunk diensten zakelijk particulier
Als zzp’er heb je hart voor je product of dienst en wil je zo min mogelijk bezig zijn met zaken als ad­ministratie, archi­veren en op­ruimen. Sort it out helpt je een frisse start te maken waardoor je je kunt richten op je hoofd­werk­zaam­heden. Ik help je graag met het aanbrengen van een systeem in je administratie, het opruimen van kasten en bureaulades, het (her-)­inrichten van je computer of het opzetten van een archief. Na afloop kun je je administratie gemakkelijk zelf bijhouden.

Business support
Wanneer je op zoek bent naar een flexibele oplossing voor je administratie of secretariële werk­zaamheden heeft Sort it out de perfecte oplossing. Ik bied brede professionele onder­steuning op het gebied van administratie, secre­tariaat en organisatie. Dit kan op locatie of vanuit mijn eigen kantoor. Neem voor meer informatie of een gesprek contact met mij op.

Opruimen / herinrichten van je woning
Je huis lijkt te klein omdat je een werkkamer erbij wilt of omdat er misschien een baby op komst is. Of je hebt een rommelkamer die steeds voller raakt met …. rommel. Met mijn advies en hulp kunnen we opruimen en herinrichten en komt er ruimte vrij. Dit kunnen we doen in specifieke ruimtes of het hele huis. Ook voor een paar uurtjes kun je mij inhuren en een enorme ruimteslag maken in je huis.

Persoonlijke administratie
Je administratie is on­over­zichtelijk en rommelig. Je krijgt er geen structuur in waardoor je veel langer bezig bent met zoeken dan nodig is. Ik help je met de aanleg van een over­zichtelijke ad­mini­stratie. Hiermee vind je do­cu­menten gemakkelijk weer terugvindt en handel je administratieve taken sneller af.

Verhuizen
Ik help je bij het uitzoeken van bezittingen waardoor geen over­bodige spullen worden ver­huisd. Dit kan je eigen huis zijn of dat van bijvoorbeeld je ou­der(s) als die kleiner gaan wonen. Ook met het in- en uit­pakken van spullen en het herinrichten van je woning ondersteun ik graag waardoor je ver­huizing vlot verloopt.